Täysin hukattu

Olen pahoillani.

En tiedä mitä muuta enää sanoa.

Olen ollut todella väsynyt, en oo jaksanu kirjottaa tännekkään. En oo jaksanut juurikaan mitään. Vasta äsken havahduin taas elämääni, tajusin että en jälleen kerran elä. Olin pitkän aikaa sivuroolissa omassa elämässäni.

Mutta nyt! Hengitin syvään, nousin seisomaan, nostin katseeni ylös ja totesin et paskasti menee mut antaa mennä! Joo elämä voi olla joskus täyttä paskaa. Antaa palaa, mä kestän kyllä, iskekää kovempaa! Aijon seistä suorassa!

Syy siihen että näin taas kun katsoin, oli Haloo Helsingin kappaleessa Teräslinnut. Oon kyl kuunnellu musiikkia koko tän horroksenkin aikana mut mikään niistä tuhansista tunneista ei oo saanu mua jaloilleni. Tiesin tän päivän tulevan, en osannut odottaa sitä, siksi se tapahtuikin! Se että tän biisin kuullessani jaksoin nousta ylös, johtui siitä että tajusin taas etten oo ainut joka pohtii näitä asioita, moni muu on samassa tilanteessa mun kanssa.

Nyt kai voin kertoa, joo ”sairastan” masennusta ja papereis lukee pipipää. En siis ole hullu. Vain ajatteleva, eikä mun mielestä siinä oo mitää sairasta, oon aikasemminki todennu ääneen että meitä on erilaisia, mä oon tälläne, oma itteni, ajatteleva, herkkä.

En jaksa enää kirjottaa enkä avautua enempää yhtää mistää koska en oo nukkunu monee kuukautee kunnolla joten vähä sekava fiilis. Jotenka, jos nyt välttämättä joku viel haluu lukee mun mietteit täällä ni laitappa ihmees viesti ni keräilen voimia kirjottamiseen. Tykkään oikeesti kirjottaa ja ottaa asioihi kantaa mut tuntuu ettei kukaa ees lue tätä ni sen takia haluun et jos ees yksi maapallolla(miksei tietty avaruudes?) elävä ihminen kertoo et lukee tätä ni jatkan kirjottamista! Se vaa vaatii sen et ees joku kertoo onks täs mitää järkee, ite en tiijä enää.

Rauhaa rakkaat ihmiset, älkää satuttako toisianne! Väistelkäämme yhdessä bemareita jotka yrittää ajaa yli. Asiasta, hmm en tiijä minne.. Bemarii ei kannata törmätä ko ne on turhan kestäviä otteluu ihminen vs. auto. Pikku vinkkinä vaan. Vaikkei ne volvotkaa nii hepposia oo, terveiset murtuneelta jalalta pari vuotta sitte (; Kiitos hei anteeks emmä pahalla.

Jakakaamme rakkautta toisillemme jotta kukaan ei olisi enää täysin hukattu! (:

Tietoja Mietiskelijä

Elämä potkinut kovaa alaspäin eli tästä on tie vain ylöspäin :)
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 70 = 76