Totuudella on aina toinen puoli

Jos olisin vain istunut paikallaan, liikkunut nopeammin, ajatellut järkevästi, puhunut muutakin kuin paskaa. En olisi tässä. Olen tässä vain ja ainoastaan virheideni takia. Kokemukset kasvattivat minusta ihmisen ja ymmärrän itseäni ja muita paremmin kuin koskaan.

En uskaltanut puhua vaikeista asioista vaan koin että minun täytyy olla vahva kun ympäriltä ystävät kaatuivat. Elämä mureni käsiin. Osa selvisi hengissä eri koettelemuksista, kaksi eivät jaksaneet ja päättivät elämänsä. Muutama istuu edelleen lääke mömmöissä suljetulla. Yksi muuttui täysin eikä ole enää ihminen.

Yksi sanoi etten ymmärrä näistä asioista, olen nähnyt ja kokenut paljon. Olen ollut ystävieni tukena niin paljon kun vain kykenin, aloin hajota sisältä omien ongelmien takia. En pystynyt auttamaan heitä jotka päättivät elämän olevat turhaa ja hyppäsivät lentoon. Kaipaan heitä. En syytä itseäni tai ketään muutakaan, he tekivät oman valintansa ja kunnioitan sitä. He halusivat kuolla, jäin suremaan mutta tiedän heidän voivan nyt paljon paremmin kuin maan päällä.

Hulluus on todellisuuden kieltämistä.
Joskus todellisuus on niin ankaraa,
että on helpompi tulla hulluksi.
Se on selviytymiskeino eikä sairaus.

He jotka eivät tunteneet minua, sanoivat että olen tunteeton, itsekäs, kylmä ja kusipää. Vain koska ovat kuulleet huhuja minusta. En edelleenkään halunnut pahaa kellekkään. Olenko tunteeton jos parasta kaveriani kiusattiin koulussa ja olin ainoa joka otti iskun vastaan mielummin kun katselisin vierestä kuinka kaverini kaatuu maahan. Olenko itsekäs jos elän omaa elämääni välittämättä suuremmin muiden mielipiteistä? Olenko kylmä ihminen jos sytytän kynttilän ystäväni muistolle? Olenko kusipää jos lyön kiusaajan maihin ja kadun sitä?

Ne ovat vain huhuja, pieni kylä, paljon puhetta, vain yksi totuus. Olen minä. En kukaan muu. Vain minä tiedän mitä olen tehnyt ja kokenut.

Älkää rakkaat ihmiset juoruilko, se saattaa muuttaa ihmisen sellaiseksi mitä juoruissa kerrotaan. Eikä se ole hyvä asia. Jos ihminen on herkkä, avulias, ystävällinen ja iloinen. Älkää puhuko sitä mitä olette kuullut, esim. Minusta kerrottiin että olen hullu, täysi sekopää, olen ollut huostaanotettuna, poliiseja juossut karkuun ja käyttänyt huumeita. Tapellut ja riehunut. Vain koska yhden asian jälkeen olin kylällä se jota pelättiin, en halunnut sitä leimaa yhdestä virheestä. Lopulta ne kaikki huhut alkoivat kuulostaa totuudelta, käyttäydyin niinkuin minusta puhuttiin.

Olkaamme siis kaikki ystävällisiä toisillemme, pieni hymy on pieni vaiva mutta sillä on suuri vaikutus. Eilen päivääni piristä todella paljon kun kävelin kaupungin läpi kotiin, eräs nainen käveli vastaan, hymy huulilla katsoi silmiini. Hymyilin takaisin. Tuntui todella hyvältä. Kannattaa kokeilla. Et sinä siihen hymyyn kuole, uskalla auttaa muita.

En usko jumalaan tai muuhun vastaavaan. Uskon että sinä itse päätät kohtalosi. Elä siis niin että et tule katumaan. Olette kaikki rakkaita! Uskalla ajatella itse, sillä joskus saatat pelastaa jonkun hengen vain sanomalla että välität.

Tietoja Mietiskelijä

Elämä potkinut kovaa alaspäin eli tästä on tie vain ylöspäin :)
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 − = 15