Alkutaipaletta astellen

Heippa vaa kaikki jotka tänne ootte eksyny!

Kaikki mitä tänne jatkossa tuun kirjottamaan, on mun omaa mielipidettä ja toivon ettei kukaa vedä hernettä nenään mun teksteistä. Asioista saa ja pitääkin olla erimieltä! Ei tää elämä muute mitää ois jos kaikki ois samallaisia, samoilla ajatuksilla ja mielipiteillä, eiks jep? Hyvä. Suokaa toisille se arvokas lahja olla oma itsensä ni ei tuu kellekkää paha mieli (:

Tuun jatkossa kirjottaa tänne vähä omii ajatuksia yleensäkki elämästä, omista kokemuksista ja jossain vaihees tarinani selviytymisestä vaikeina aikoina. Itte oon   17-vuotias mut tietämättömille tiedoks, elämänkoulu opetti mut jo nuorena ni älkää heti tuomitko vaikka nuori oonkin. On ollu erittäin vaikeita, haikeita, surullisia ja itkuisia hetkiä mutta vastapainoksi uskoa ja toivoa tähän elämään. Ei kaikki oo niin vakavaa kuin puhutaan (; Jokaine voi miettiä mitä se tarkottaa ja kertoa iha rohkeesti jos haluu. Otan mielellää hyvää sekä huonoa palautetta vastaan (: Myöskin jos joku haluaa ehdottaa jotain aihetta mistä haluaisi kuulla mielipiteeni niin sen myös sitten kirjoitan kiertelemättä.

Eipä tässä nyt muuta ku hyvää viikonloppua kaikille!

Tietoja Mietiskelijä

Elämä potkinut kovaa alaspäin eli tästä on tie vain ylöspäin :)
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 Responses to Alkutaipaletta astellen

  1. Aika huikee aloitus!

  2. Sini sanoo:

    Toi oli tosi hyvä blogi. Luin ite sen kokonaan ja on järkevä kirjoittaa välil jotain mikä antaa toisille hyviä vinkkejä…………good. I love it :):););)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 4